Oktatás
Oktatás

40.000 Ft

Bevezető oktatás

Sziasztok és üdvözlet az eFoilozás izgalmas világában! Itt egy hihetetlenül egyszerű módja annak, hogy megtanuld az eFoilozás fortélyait. El tudod hinni, hogy mennyire könnyű? Nem? Nos, hajrá, mert most lehetőséged van felfedezni az eFoilozás lenyűgöző univerzumát egy pörgős bevezető oktatáson keresztül!

Csapj le az alkalomra és csatlakozz hozzánk egy 1 órás bevezető oktatásra, ahol megkapod mindazt, amire szükséged van az eFoilozás elsajátításához. De miről is szól ez a fantasztikus lehetőség? Nos, engedd meg, hogy elmeséljem!

Az oktatásunk során egy 15 perces szárazföldi képzéssel indítunk, ahol átnézzük a legfontosabb elméleti alapokat. Itt megtanulod, hogyan működik az eFoil, milyen alkatrészekből áll, és mik a biztonsági előírások. De ne aggódj, nem fogunk elárasztani a száraz tényekkel! Inkább izgalmas és interaktív módon mutatjuk be neked, hogy működik az eFoil, hogy garantáltan lekötse a figyelmedet.

Miután sikeresen átvettük a szárazföldi képzést, következik a vízen való gyakorlás. Ez az, amire mindenki vágyik! 60 percen keresztül kipróbálhatod az eFoilt a vízen, és megtapasztalhatod az igazi szabadság érzését, amit az eFoilozás nyújt. Az instruktoraink készen állnak, hogy segítsenek és irányítsanak, így garantáltan minden pillanatban támogatást érzel majd.

A legjobb része az egésznek? Az elérhető eredmények! Sokan már az első órában képesek felállni az eFoilra és 50-100 méteres távolságokat megtenni. Egy órával később már te is átélheted ezt a fantasztikus érzést!

És itt még nincs vége a történetnek! Ha beleszeretsz az eFoilozásba és szeretnél egyet magadnak vagy a családnak, ne aggódj a költségek miatt. Ha úgy döntesz, hogy vásárolsz egy eFoilt tőlünk, a tanfolyamra befizetett összeget beszámítjuk a vásárlásnál! Tehát nem csak egy élményt, hanem egy lehetőséget is kapsz arra, hogy folytasd az eFoilozást a saját eszközöddel.


Na, milyen fantasztikus lehetőség, ugye? Tehát ne habozz tovább, ragadd meg ezt a lehetőséget, és indulj el az eFoilozás izgalmas világába velünk!