eFoil oktatás

A legújabb és legnagyobb áttörés

Az eFoil a legújabb és legnagyobb áttörés a szörf sportokban az utóbbi 40 évben, mégpedig azért, mert 6 éves és 80 éves kor között bárki meg tudja tanulni 1-2 óra alatt és óriási élményt jelent a víz feletti repülés. Nem véletlenül profi szörfösöktől kezdve (Kai Lenny), windsurf-ösök, kiteosok, színészek (Will Smith), sportolók (Novak Djokovic) egészen a Forma 1-es versenyzőkig (Lewis Hamilton), gyakorlatilag mindenki használja. Sőt maga a FaceBook alapítója Mark Zuckerberg is lelkes eFoilos.

A Lift eFoil maga a varázslat… Az egészben a legjobb az, hogy nincs szükség szélre, hullámokra, és semmilyen más tényezőre, csak egy vízfelületre.

-Laird Hamilton (Profi amerikai szörfölő

Marty McFly a Vissza a jövőbe című filmből ezen a deszkán szörfözne… Egészen varázslatos!

-The Sunday Times

Ez az év egyértelműen az eFoilokról fog szólni! Egy ilyen játékszeren bárki egy profi szörfös könnyedségével, és eleganciájával suhanhat.

-The Times

Bevezető oktatás

Bevezető oktatás

Nem hiszed el, mennyire könnyű megtanulni az efoilozást! Hajrá, fedezd fel az efoilozás izgalmas világát egy pörgős bevezető oktatással!

Kezdő Tanfolyam

Kezdő tanfolyam

Indulj el egy felejthetetlen kalandra az efoillozás varázslatos világában! Tapasztald meg az élmények gazdagságát, ahogy szárnyalva siklasz a vízen!

Haladó Tanfolyam

Haladó tanfolyam

Csobbanj bele egy lenyűgöző napba az efoillozás világában! Engedd, hogy az izgalom és a szabadság átjárjon, ahogy megismered a vízi repülés különleges élményét

Ha kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségek egyikén!