Haladó
Haladó

140.000Ft

Haladó tanfolyam

Üdvözöllek a Haladó Tanfolyamon, ahol egy lenyűgöző napba csobbanhatsz az efoillozás világában! Itt lehetőséged nyílik átélni a vízi repülés különleges élményét, miközben átjár az izgalom és a szabadság érzése. Ez a 4 órás haladó tanfolyam mélyebb betekintést nyújt az efoilozásba, és segít fejleszteni képességeidet.

A tanfolyamunk különlegessége abban rejlik, hogy több részből áll. Először 45 perc szárazföldi képzésben részesülsz, ahol megismered az efoilozás alapvető technikáit és biztonsági szabályait. Ezután következik a vízi gyakorlat, amelyet 4 alkalommal, összesen 4x60 percen keresztül gyakorolsz.

Ezen a szinten garantáltan megtanulod az efoilozást, és már a legtöbb résztvevő nagyon profin tud kanyarodni. Az instruktoraink kiváló szakértők, akik személyre szabott tanácsokkal és útmutatókkal segítenek fejleszteni a technikádat.

De itt nem ér véget az élmény! Ha beleszeretsz az efoilozásba, és szeretnéd beszerezni saját efoilodat, vagy esetleg a családodnak, jó hírünk van! A tanfolyamra befizetett összeget beszámítjuk a vásárlásnál, így részben visszakapod a befektetett összeget.

Ne habozz tovább, és csatlakozz hozzánk ezen a lenyűgöző utazáson az efoillozás világában. Fedezd fel a víz és a levegő összművészetét, és éld át a szabadság magasztos érzését az efoil segítségével. Gyere el a Haladó Tanfolyamunkra, és hagyd, hogy a víz alatt lebegő pillanatok örökre beléd égjenek!