Tanfolyam
Oktatás

75.000 Ft

Kezdő tanfolyam

Hajrá, kalandor! Indulj el egy felejthetetlen utazásra az efoillozás varázslatos világában! Itt a lehetőség, hogy átéljed a vízen történő szárnyalás élményét, és megtapasztald a gazdag élmények világát. Ne habozz, csatlakozz hozzánk a 2 órás kezdő tanfolyamon!

A tanfolyam során minden szükséges tudást megkapod, hogy magabiztosan efoilozz. Először egy 20 perces szárazföldi képzésen veszünk át és gyakorolunk néhány elméleti alapot. Ezután jön a valódi kaland: 2x60 perc gyakorlás a vízen, ahol képes leszel szárnyalni és élvezni az efoilozás nyújtotta szabadságot.

Az eredmény garantáltan lenyűgöző! A legtöbb résztvevő már 2 óra után stabilan efoilozik, és egyre magabiztosabban kezdi elsajátítani a kanyarodást is. Tehát ne aggódj, mert mi segítünk elérni a kitűzött célokat!

De ez még nem minden! Ha egyszer belehabarodsz az efoilba, és szeretnél magadnak, vagy akár a családodnak is beszerezni egyet, jó hírünk van! A tanfolyamra befizetett összeget beszámítjuk a vásárlásnál. Tehát ne csak egy felejthetetlen élményben részesülj, hanem lépj tovább a saját efoilod megszerzésének útján is!


Ne habozz tovább, csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg az efoilozás lenyűgöző világát!